Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.8
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
Agniesza Woźniak, 19-03-2014

Polecam wszystkim. Byłam już dwa razy i w tym roku również się wybieram. Pokoiki bez zastrzeżeń, przemili właściciele, polecam wszystkim którzy spędzają wakacje z dziećmi.

10.0
Justyna Mamaj, 19-05-2014

Zawsze szukam takiego miejsca nad morzem do którego będziemy wracać i od 6 lat mam takie miejsce. Wspaniali właściciele piękne miejsce, ładne i czyste pokoiki z całym wyposażeniem polecam z całego serca.

10.0
Anita L., 04-06-2014

Razem z dziećmi spędziliśmy tutaj zaledwie kilka dni w zeszłym roku. Pobyt w tak nowoczesnym domu wczasowym, to była dobra decyzja. Dostaliśmy śliczny, klimatyczny pokoik, w którym komfortowo się odpoczywało. Cena konkurencyjna wobec innych pensjonatów czy domów wczasowych. Co prawda do morza trochę daleka, ale za to spokojnie, cicho. Elegancki, niedrogi pokoik wszystko zrekompensował. Właściciele obiektu bardzo uprzejmi i pozytywnie nastawienie na przyjęcie gości. Indywidualnie podeszli do nas oferując pokój o wysokich standardach. Cieszę się, że mieliśmy do dyspozycji w pełni wyposażoną kuchnię, dzięki której mogliśmy swobodnie przygotowywać obiady czy śniadania, chętnie uczestniczyliśmy również w codziennych ogniskach. Dla dzieci była to niezła frajda - dla nas zresztą też. Obiekt otwarcie nastawiony na przyjęcie rodzin z dziećmi. Domki kolorowe, huśtawki, zjeżdżalnie. Dzieciaki miały tu jak w raju, a my mogliśmy na spokojnie wypocząć. Jesteśmy zadowoleni z domu wczasowego Pelikan. Chętnie wybierzemy się tam również w tym roku. Za taką cenę. to nawet wybierzemy się na dwa tygodnie. A więc. do zobaczenia!: -)

9.8
Marcin i Valentyna Sós, 07-06-2014

Super miejsce, wieczorny gril, plac zabaw dla dzieci i święty spokój, sklep pod nosem, świeże powietrze i brak komarów! Naprawdę Polecamy.

10.0
Arleta, 27-06-2014

To cudowne miejsce! Cieszę się, że dałam się namówić znajomym. Pokój był trzyosobowy. Dodatkowo byłą w nim łazienka. Bezprzewodowy Internet pozwalał nam na bieżąco sprawdzać prognozy pogody. Atrakcji w tym miejscu nie brakuje, a ceny są tu naprawdę przystępne.

10.0
Kinga, 11-07-2014

Byliśmy tutaj ze znajomymi i naszymi dziećmi. To był doskonały wybór, ponieważ i nam i naszym dzieciakom bardzo odpowiadało to miejsce Codziennie ogniska organizowane przez właścicieli Domu Wczasowego, dzieciaki bez przerwy bawiły się na terenie obiektu - gdyż były i jakieś kolorowe domki i tenis stołowy i inne atrakcje dla dzieci - więc nikt z nas się w tym miejscu nie nudził. Dużym plusem jest wg mnie to, że domek jest oddalony od ruchliwych miejsc, od centrum. Mogliśmy nacieszyć się tutaj ciszą, spokojem. i po prostu, zwyczajnie w świecie odpocząć. Miejsce bezpieczne, klimatyczne, urocze wręcz. Pokoje nas w zupełności zadowoliły. Bardzo rodzinny klimat w nich panował, łóżka solidne, wygodne, do tego telewizor, internet i łazienka w pokoju, więc francja elegancja za nieduże pieniądze. Cieszę się, że mieliśmy również do dyspozycji kuchnię, w której mogłam robić dzieciakom jedzenie. Wszystko w tym miejscu było, niczego nam nie brakowało. Właścicielka bardzo uprzejma, chętna do pomocy, do udzielenia informacji, bardzo wyrozumiała. Myślę, że niedługo znów się zobaczymy, Pozdrowionka!

9.8
Małgosia, 02-08-2014

Pelikana poleciła nam kuzynka. Na miejscu byliśmy bardzo mile zaskoczeni. Czyste, bardzo dobrze wyposażone i przestronne pokoje takie jak na zdjęciach w necie. Ładna łazienka i świetnie wyposażona kuchnia, w której można pokusić się o gotowanie obiadków dla rodziny. Na każde auto czeka bezpieczne miejsce parkingowe. Właściciele bardzo mili i pomocni. Widać, że zależy im na gościach. Codzienne ogniska to fajny sposób spędzenia czasu i integracji gości. Dla dzieci wielki plac zabaw z atrakcjami dla maluszków i starszych. Okolica spokojna i cicha. Dom przystosowany dla rodzin z dziećmi, są miejsca na wózki i nikomu nie przeszkadza płaczący maluch. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji w Pelikanie i bardzo chętnie spędzimy tam kolejny urlop.

10.0
Sandra, 19-09-2014

Rekomenduję wszystkim ten dom wczasowy. Nie myślałam, że wakacje będą tak wspaniałe. Moje dzieci doskonale bawiły się zarówno nad morzem jak i na placu zabaw. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem tego miejsca. Pokój był bardzo funkcjonalny a ceny naprawdę przystępne.

10.0
Maja, 11-10-2014

W tym roku pierwszy raz nocowaliśmy w Pelikanie, ale bardzo nam się podobało, dlatego za rok również zdecydujemy się na pokój tutaj. Przemiła właścicielka, bardzo gościnna i życzliwa.

10.0
Jola, 03-11-2014

Super miejsce! Co tu dużo gadać! Czuję się tu naprawdę świetnie. Wiem, że przyjadę tu za rok. Pokój z balkonem bardzo mi się podobał. Do tego fantastyczna obsługa i bardzo dużo pobliskich atrakcji zasługuje na plus.

10.0
Natalia, 26-11-2014

Byliśmy tutaj już dwa razy i nie żałujemy. Warunki lokalowe są tutaj dobre, klimat rodzinny, cena przystępna, co prawda do morza trochę daleko, ale mimo wszystko było warto.

10.0
Aneta, 20-12-2014

Pokój - czysty i komfortowy. Dużym atutem był darmowy internet, blisko do restauracji, co prawda do morza był ponad kilometr, ale to nic nie szkodzi. Było naprawdę fajnie zrelaksować się w tak komfortowym miejscu noclegowym. Okolica przepiękna i cicha. Polecam!

10.0
Paula, 07-01-2015

Pelikan doskonale się sprawdził. Zarówno ja jak i mój mąż jesteśmy zadowoleni z wakacji. Cena jak na sezon była naprawdę dobra.

10.0
Renata K., 30-01-2015

Jestem zadowolona. Spędziliśmy z narzeczonym tutaj najwspanialsze wakacje:). Było przyjemnie, komfortowo, na dodatek właścicielka sympatyczna. No i co najważniejsze - niedrogo. Polecam!

10.0
Monika, 13-07-2015

Byliśmy i nie żałujemy. Bawiliśmy się doskonale. Pokoje w Pelikanie są ładne, nowoczesne, fajnie urządzone. Okolica jest spokojna, bezpieczna dla dzieci. Dzieci mają miejsce do zabawy, my możemy również spędzić miło czas. Do morza niedaleko, no i ta cena;) super! Dodatkowy atut - bezpłatne WIFI!;)

9.6
Monika, 20-09-2015

Byliśmy w tym roku pierwszy raz w tej miejscowości, bardzo nam się podobało.Pokoje przestronne, zadbane z łazienką. W przyszłym roku też mamy zamiar się wybrać. Gorąco polecam rodziną z dziećmi.

10.0
Anna, 22-09-2015

Polecam. Ciepła atmosfera, do morza trochę daleko, ale ma to swoje plusy. Ogólnie jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z tego miejsca i chętnie przyjedziemy tutaj w przyszłym roku.

10.0
Majka, 24-11-2015

Byliśmy i nam się podobało, dlatego już od razu zarezerwowaliśmy sobie pobyt w następne wakacje. Uważamy, że miejsce jest naprawdę wyjątkowe i choć do morza daleko, to za taką cenę taki nocleg, to naprawdę warto.

10.0
Marysia, 28-04-2016

Miejsce fajne:) Dzieciakom się podobało, nam też, do morza nie było daleko wbrew pozorom. Naprawdę dobrze się tutaj spało.

Pogoda

Pogoda Ostrowo na dziś: 14-06-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 11 16 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 10 15 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 14 21 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 18 22 °C